Home / Ateliere de fotografie

ATELIER DE FOTOGRAFIE cu Francisc Mraz - 4 zile de teorie si practica la Timisoara

Atelierele V si VI Timisoara 4-5-6-7 mai 2017

Atelierul fotopoetic are un istoric de trei editii bucurestene si patru timisorene. Specificul acestor ateliere este concentrarearea si intensitatea comunicarii unor esente fotografice.
Atelierul are functia de crestere a sensibilitatii creative prin exersarea unui efort spiritual, prin anularea unui anume tip de autocenzura blocatoare. In cele 7 editii de pana acum am constatat fara gres, eficienta acestor “epuizari”. Atelierele propuse vor cumula materialul intregului curs de Fotopoetica de un an universitar.
Programul va fi stabilit si comunicat inaintea inceperii atelierelor :

INFORMATII SUPLIMENTARE
Pentru partea practica a atelierului este necesar doar cel mai simplu aparat cu controlul timpului de expunere, a diafragmei si a sensibilitatii ISO a senzorului, pe scurt, al expunerii manuale.
Vom face un grup de comunicare Google pentru aceste ateliere.
Vom discuta si oportunitatea unei expozitii a grupului instituit.

Costul acestor ateliere este de 2 x 350 = 700 lei, achitabili in doua rate.
In pretul acestor doua ateliere intra si o excursie de 3-4 zile, ca o incununare practica a sedintelor teoretice. In cele 3 zile, de dimineata pana seara se va fotografia, iar in cursul serilor se va analiza fiecare fotografie din selectiile facute de cursanti, peste zi. Costurile deplasarii (transport, cazare, masa) revin fiecarui participant in parte. Vom incerca sa alegem o comuna (cu posibilitati de cazare in pensiune) din Timis, Caras-Severin sau Mehedinti.

Inscrieri si informatii suplimentare la francisc.mraz@fotopoetica.ro si 0722 203 529
Data limita de inscriere este 15 aprilie 2017.
Pentru ca atelierele sa se desfasoare, grupa trebuie sa aiba minimum 15 participanti.