Cu o răbdare tulburată din strategie pedagogică, doar pe alocuri, de demonii preschimbați în elevi, Francisc Mraz și Gyuri Ilinca au dus la bun sfârșit al optulea an al Școlii de FotoPoetică.

Cei doi profesori au smuls din ghearele zgomotoase ale bokeh-urilor, ultra-grandangularelor și mono-semantismului, acele rămășițe firave ale imaginației mai puțin dependente de tehnică și mai aducătoare de bucurie în sufletul celor care privesc. Daca este vorba de o reușita, aceasta este cu atât mai mare cu cât a venit în ciuda piedicilor puse cu maximă sârguință, de programul deloc poetic al vietii de zi-cu-zi a cursanților.

Așadar, vă invităm cu bucurie la cea de-a opta expoziție de sfârșit de an fotopoetic, anul celei mai proaspete generații de Fotopoeți, pe 2 februarie, orele 19 trecute-fix, în cunoscutul spațiu oferit de Cărturești. Expun: Andra CHIRIAC, Bogdan COMISEL, Ciprian CHIRIPUCI, Cristina GHITA, Elena MARIAN, Florin GHEBOSU, Ioannis STAMATOGIANNIS, Marilena IONESCU, Patricia IACOB, Raul TIMIS, Valentina GABUR.