Home / ÎNSCRIERI - cursul de poetică fotografică / Inscrieri

Inscrieri la cursul de poetica fotografica

Inscrierile pentru cursul 2018-2019 se fac pana la data de 30 octombrie 2018, prin e-mail la urmatoarele adrese:

Francisc Mraz - francisc.mraz@fotopoetica.ro si

Gyuri Ilinca - gyuri.ilinca@fotopoetica.ro.


Inceperea cursului este conditionata de inscrierea a cel putin 30 de doritori.

Mesajul va avea ca subiect "Cerere de inscriere la cursul de fotografie" si va cuprinde: numele si prenumele solicitantului, locul si data nasterii, ultima forma de invatamant absolvita, un scurt CV cu sublinierea eventualelor antecedente fotografice, e-mailul si telefonul de contact. Pentru informatii suplimentare: francisc.mraz@fotopoetica.ro - 0722 203 529 sau gyuri.ilinca@fotopoetica.ro - 0744.153.617.

Cursul va incepe in prima saptamana a lunii noiembrie 2018 si se va desfasura intr-o sala situata central, pe strada dr. Mihail Obedenaru, nr. 3.

Taxa de curs va fi de 600 de euro (echivalent in RON la cursul de zi al BNR) pentru intregul an scolar. Taxa va fi achitata integral sau esalonat - cate 300 de euro (echivalent RON) - la inceputul si respectiv, la jumatatea cursului (dupa 15-16 saptamini).

La jumatatea si la sfarsitul cursului se vor organiza expozitii ale cursantilor, pe baza unei atente selectii a fotografiilor realizate in timpului anului. Organizarea expozitiei de la jumatatea anului este conditionata de acumularea unui numar suficient de lucrari. De asemenea, vor fi organizate trei excursii fotografice de cate 3 zile, in cadrul carora vor fi puse in practica cunostintele acumulate la curs.

Cursantii care participa la ambele etape, vor primi diplome de absolvire gradate valoric (diploma de absolvent si diploma de excelenta). Cei mai buni cinci cursanti vor participa la Tabara Internationala de Fotografie "FOTOPOETICA", iar lucrarile realizate cu acest prilej vor face subiectul unei noi expozitii.

Cursul va dura un an scolar, cu cate o sedinta saptamanala de patru ore, intr-o zi a saptaminii pe care o vom stabili de comun acord, intre orele 18 si 22.30. Scoala dispune de mijloacele logistice necesare predarii in bune conditii: calculatoare, video-proiectoare, toate dotarile pentru demonstrarea si exersarea iluminarii de studio, laborator de procesare optico-chimica etc.